creatieve sessies met natuur als insiratiebron

Sessies die beklijven 

De Hopp trainingen en werkmethodes hebben een paar elementen gemeen. Ze zijn resultaatgericht en vol energie en dynamiek. Gericht op: Creative Problem Solving (CPS), visievorming, teambuilding, community vorming, strategische communicatie, persoonlijke ontwikkeling, positionering en motivatie.

Het karakter van de training betreft altijd een combinatie van theorie, praktijk (doen) en een terugkoppelingsmoment met betrekking tot de opgedane ervaringen. Hopp maakt daarbij gebruik van vaak onconventionele, creatieve werkmethodes die uitnodigen om uit de comfortzone te stappen. Bij voorkeur op locaties waarbij de natuur als inspiratiebron dient. 

Uit de praktijk blijkt dat juist daar de beste resultaten worden geboekt. Denk aan de grachten in Amsterdam (grachtjutten), een fort, een klipper op het IJsselmeer. Of ja, zelfs de Noorse fjorden behoren tot de mogelijkheden (leren van natuur, klimaat en Noren). Elke training eindigt standaard met een terugblik op de dag en heldere afspraken voor de toekomst. 

terug naar de homepage