img_33) Visietraject of nieuwe doelen stellen?

Verfilm het!

Hoe pakt u de toekomstvisie van uw team of organisatie aan? En welke input is er voor effectieve toekomstplanning nodig? Hopp! Kreativ begeleidt uw visieontwikkeling op een creatieve wijze. Tijdens een dagprogramma gaan we eerst aan de slag met het helder maken van doelen, doelstellingen en kernwaarden.

Vervolgens gaan we in teamverband kijken welke metaforen en verhalen daarbij horen. Feitelijk als voeding voor het middagprogramma, waarin de verhalen vertaald gaan worden naar een scenario, een filmscript en een echte film. Ook dit gebeurt met behulp van diverse creatieve technieken die leiden tot anders denken en nieuwe inzichten. 

Wordt het een horrorscenario of een slapstick?

In kleine groepen gaan uw mensen met camera op pad. De locatie bepalen we in overleg. Een landelijke omgeving, een stad, een industrieterrein. Alles mag en alles kan. Zolang het verhaal maar zichtbaar wordt. Dat kan ook met omdenken, waardoor er misschien wel een horrorscenario ontstaat.

Of wordt het een slapstick, een speciale nieuwsuitzending of een spannende documentaire? Teams laten hun fantasie de vrije loop. Door kernwaarden uit te vergroten, of door ze juist in het absurde te trekken. Waarom het om gaat is dat de beelden helder maken waar het naartoe kan. Gecreëerd en bedacht door uw eigen mensen. Met alle talenten daarin verwerkt.

Borging van de resultaten (met gouden kalf)?

Aan het eind van de dag worden de films aan elkaar getoond. En een onafhankelijke jury maakt de nominaties bekend voor het beste scenario, de beste film en de beste bijrol. Onder het genot van een drankje of een diner worden de Gouden Kalveren uitgereikt.

_______________________________________________________________

Voor wie?        

Voor bedrijven, teams, MT's en leidinggevenden

Doelen?    

Visie vormen en borgen. elkaar leren kennen, samenwerken, teamvorming, motivatie motor.

Duur?       

Een dagprogramma (met eventueel diner).