img_34) Grachtjutten! Varend ideeën jutten

Om tot goede nieuwe ideeën te komen is soms verandering van omgeving nodig. Of dynamiek. Of juist verwijdering van de oorspronkelijke werk- en denkomgeving. Speciaal hiervoor heeft Hopp! Kreativ het concept "Grachtjutten" ontwikkeld. Met als thema: Water in combinatie met de dynamiek en creativiteit van Amsterdam.

Duurzaam varen en ideeën verduurzamen

In samenwerking met Frans Heijn, eigenaar van het sfeervolle elektrisch aangedreven salonbootje “De Admiraal Heijn”, maken we een gevarieerde tocht door de Amsterdamse wateren. Aan de hand van gerichte opdrachten wordt er op ideeën gejut door gebruik te maken van alles wat er de revue passeert. En wat dat zal zijn, dat weet je in Amsterdam maar nooit.

Ideeën verankeren of over boord gooien?

Een nieuwe richting moet ook ruimte krijgen. Dus wat moet er weg? Of liever gezegd; wat gaat er over boord? En hoe "verankeren" we de ideeën waar u wèl verder mee wilt gaan. U leert en ervaart het allemaal tijdens het Grachtjutten. Creatief gefaciliteerd door Hans den Dikken.

_______________________________________________________________

Voor wie?

Voor kleine groepen tot maximaal 10 personen.
Grotere groepen op aanvraag, want dat betekent een grotere boot.

Doelen?     

Ideeën genereren, productontwikkeling, visievorming, teambuilding, elkaar beter leren kennen.

Duur?

Een halve dag. Let op: Dit arrangement kan als hele dag worden gecombineerd met de trainingsstudio Place2be op de Levantantkade van KNSM-eiland voor een extra dagdeel creatief denken. Bootaanleg voor de deur.