img_31) Creatieve sessies?

Creatief denken? Dat doen we allemaal wel. Maar hoe creatief denken we eigenlijk? Is die denkgeest niet toch nog wat op te rekken? Want echte creativiteit is nodig om succesvol te blijven. Met diensten en producten; en als team of organisatie. Succesvolle creativiteit motiveert! En bovendien profileert u er ook uw mensen en uw organisatie mee.

Onconventionele methodes

Hopp! Kreativ begeleidt teams, organisaties en studenten om met creatieve denktechnieken het maximale uit hun doelen te halen. Door beproefde en onconventionele werkmethodes met bijzondere trainingslocaties te combineren. Soms gericht op visievorming, dan weer op het creëren van een creatieve attitude binnen uw bedrijf. En een andere keer gaat het puur om creatief brainstormen of community building.

Van clippers tot Noorse fjorden

Hopp! Kreativ werkt samen met inspirerende trainingslocaties die een extra effectieve en beklijvende dimensie aan de trainingen geven. Denk aan een clipper op het IJsselmeer of in de Zeeuwse wateren. Maar ook aan een fort, een salonboot of aan goed geoutilleerde trainingsstudio op het Amsterdamse KNSM-eiland. Als absolute specialty geeft Hopp op maat gesneden trainingen tussen de Noorse fjorden en bergen, ongeacht seizoen, weertype of andere aan natuur gerelateerde obstakels. Zie ook punt 6 uit de Big Creative Six.