img_35) Creatief schrijven én schilderen

Veranderingstrajecten verwoorden. Hoe doe je dat? Welke woorden horen daarbij? En welke niet. En hoe verbeelden we die vervolgens. En met welke technieken? Hans den Dikken heeft in samenwerking met Anne Kamphuis van OK schilderworkshops een creatieve sessie ontworpen waarbij woorden en beelden speels met elkaar samen gaan.

Spel van verwoorden en verbeelden

Dit spel van verwoorden en verbeelden is een prachtige manier om met elkaar aan tal van doelen te werken. Of juist om elkaar beter te leren kennen. Met woorden waar energie in zit. En kleuren, structuren en beelden waarmee uw doelen worden geborgd.

OK Hopp!

Anne Kamphuis geeft al tien jaar schilderworkshops voor studenten, instellingen en tal van multinationals. Vaak gecombineerd met creatief mind mappen. Samen met creatief schrijver, woordkunstenaar en copywriter Hans den Dikken maakt hij deze workshop tot een dynamisch en effectief geheel.

_______________________________________________________________

Voor wie?

Voor kleine en grote groepen (scholen, bedrijfsleven, overheidsinstellingen)

Doelen?     

Ideeën genereren, visievorming, teambuilding, elkaar leren kennen.

Duur?

Een halve dag tot een dag.

Waar?

OK heeft een eigen inspirerende werkruimte in Gouda, die geschikt is voor grote groepen. Maar het arrangement kan overal plaatsvinden. Dus ook binnen uw organisatie, buiten of op inspirerende schilderlocaties als Fort Vuren, een clipper of een landgoed.