img_32) Motivatietraining met rugby clinic?

Creativiteit en motivatie zijn nauw met elkaar verbonden. Beide leveren energie op. Deze energie is de motor achter alles wat u maar bereiken wilt. Aan de hand van theorie en praktijk (doen!) maakt Hans den Dikken in samenwerking met rugbytrainer Jos Lutz teams, leidinggevenden en studenten bewust van de kracht van intrinsieke en extrinsieke motivatie.

Grenzen ervaren en doorbreken

Samen zetten we onconventionele creatieve technieken in om demotiverende denkwijzen, overtuigingen of andere dwarsliggers te overwinnen. Door ze met beklijvende oefeningen en technieken om te buigen. Door anders te leren kijken en doen! Maar ook door grenzen te ervaren en te doorbreken.

Beïnvloeden en beïnvloed worden

Een motivatietraining met rugby leidt op verschillende fronten tot resultaten en ervaringen voor het leven. Ten eerste kan rugby als effectief instrument worden ingezet om de teamgeest te versterken. Denk alleen al aan de beroemde Nieuw-Zeelandse Haka’s van de All Blacks; een teamritueel waarmee ze zichzelf niet alleen sterk positioneren, maar waarmee ze ook hun tegenstanders imponeren en overdonderen.
Afhankelijk van uw doelen kan de motivatietraining op verschillende resultaten worden ingezet. Het gaat dus niet alleen over teambuilding of samenspel. Maar ook over beïnvloeden en beïnvloed worden. En over je eigen lef vergroten. Hoe ver ga jij? Kortom, een prachtige dag of dagdeel met onvergetelijke ervaringen die u meeneemt in de rest van uw professionele leven.

_______________________________________________________________

Voor wie?   

Voor bedrijven, teams en leidinggevenden.

Doelen?            

Elkaar leren kennen, samenwerken, grenzen verkennen en verleggen, teamvorming, motivatie en lef vergroten.

Duur?       

Een dag of een halve dag.