img_3

 

 

 

 

 Boeken, verhalen en lezingen

Boeken

Typisch Nedernoors
In 2006 heeft uitgeverij Wilde Aardbeien het tweetalige boekje “Typisch Nedernoors” uitgegeven. Het betreft een selectie van mijn verhalen en columns, waarin culturele verschillen tussen Noren en Nederlanders het beste tot hun recht komen. Met veel humor, zelfspot en sprookjesachtige ondertonen geschreven. Bestellen...       

Emigreren naar Noorwegen
In 2007 heb ik in opdracht van Van Dorp Educatief het emigratiehandboek “Emigreren naar Noorwegen” geschreven. Het betreft feiten en wetenswaardigheden met betrekking tot emigreren naar Noorwegen. Bestellen...

Columns en korte verhalen

Sinds 2003 schrijf ik columns en korte verhalen. Een deel gaat over de “hopp” naar Noorwegen. Ze zijn ondermeer gepubliceerd in het tijdschrift “Huis & Aanbod”, Åndalsnes Avis (regionale krant in Møre & Romsdal).

Enerverende lezingen

Over wonen en werken in Noorwegen
Op geheel eigen wijze, en met veel humor en verbeeldingskracht, verzorg ik lezingen over emigreren naar Noorwegen en ondernemen in Noorwegen. Opgeleukt met enkele smakelijke en rake teksten uit mijn boek Typisch Nedernoors. Recht uit het hart!

Over creatief schrijven
Soms vragen mensen me of ik niet iets over creatief schrijven wil vertellen. Ik geef er geen strak omlijnde cursussen in, maar vertellen kan ik er zeker over. Op aanvraag, en puur omdat ik het leuk vind, doe ik dit voor kleine groepen volwassenen, maar ook voor een geïnteresseerde schoolklas.

Over creativiteit en motivatie
Zie trainingen op deze site, klik hier >

r-Boek-Nedernoors

'Typisch Nedernoors'

Uitgeverij Wilde Aardbeien:
Meer over Typisch Nedernoors >

r-boek-emigreren

'Emigreren naar Noorwegen'

Uitgeverij van Dorp:
Meer over Emigreren naar Noorwegen
>