img_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motivatietrainingen waar energie in zit

Creativiteit en motivatie zijn nauw met elkaar verbonden. Aan de hand van theorie en praktijk (doen!) maakt Hopp medewerkers en teams bewust van de kracht van intrinsiek gemotiveerd zijn. Uitgaande van innerlijke drijfveren en persoonlijke ambities en doelen. Maar ook door dwarsliggende overtuigingen hierbij om te buigen naar mogelijkheden. Om extra dynamiek aan deze training mee te geven werkt Hopp met diverse onconventionele technieken, waaronder een samenwerking met een rugby coach. Zie ook de TOP 6 op de homepage van deze site.

Hoe motiveer ik mijn team? En hoe werkt motivatie eigenlijk?

Motivatie begint met een wens of een doel dat aansluit bij je persoonlijke behoeftes. En het vertrouwen hebben of creëren dat dit doel ook te bereiken is. Dat is het startpunt van de motivatietraining van Hopp! Kreativ. Want hoe zit dat met jouw motivatie? En hoe zit dat in je team. En hoe krijgen we dat op elkaar afgestemd? Zodat er niet alleen individuele flow ontstaat, maar ook een bevlogenheid die gedragen wordt door de groep.  

Wat werkt demotiverend? En hoe turnen we demotivatie om?

Wat de individuele wensen en behoeftes ook mogen zijn, er zijn ook altijd factoren die de vervulling ervan in de weg zitten. En dat heeft ook weer z’n weerslag op het behalen van teamdoelen. Daarom is het zo belangrijk dat je als teamleider inzicht krijgt in hoe dit op individueel niveau in elkaar steekt. Hopp! Kreativ helpt om deze inzichten boven water te krijgen. Met spel, demotiverende en motiverende voorbeelden uit de praktijk. Gekoppeld aan creatieve sessies en korte reflectiegesprekken. Gebaseerd op het eenvoudige uitgangspunt; What? So What? What Now?  

Nut + Fun = Motivatie

Wie doet wat hij leuk vindt, is gelukkiger dan iemand die dat niet doet. En bijna alles is wel een beetje leuker te maken. Vaak zelfs door maar hele kleine aanpassingen in een werkdag of werkproces. Daarin wil Hopp! Kreativ graag een handje helpen. Stapje voor stapje. Want elke stapje in de richting van gelukkiger werken motiveert. En wie dat eenmaal ervaart, wil meer. Want gelukkig werken is goed voor je. Het maakt meer en meer leergierig, creatiever en zelfverzekerder. Het is goed voor jezelf, voor je team en voor je bedrijf. En goed voor je motivatie!

Resultaat van de motivatietraining?

Teamleider, MT's en deelnemers verkrijgen oog voor individuele verschillen. Voor wie motiveert wat? En hoe kunnen we dat voortaan in het team gebruiken?

Inzicht in de obstakels in het streven naar meer motivatie en geluk. En hoe turnen we die blijvend om?

Voor wie? : Voor teams, teamleiders, MT’s , scholieren en studenten

 

 

r-motivatietraining met rugby

Praten over motivatie is leuk. Maar motivatie op allerlei manieren intens ervaren doe je met een motivatietraining, gecombineerd met rugby. Een training die gaat over lef, voelen, doorbreken, verbinden en loslaten. Super leuk!!