img_3

 

 

 

 

 

 

 

Creativiteitsontwikkeling

Wilt u een Creatieve Attitude ontwikkelen binnen uw team?

Wilt u de creativiteit van uw team of teamleden een nieuwe boost geven? Of wilt u aan een creatieve attude werken binnen uw team of organisatie? Geheel op maat verzorgt Hopp! Kreativ een meerdaags programma dat over vier dagen per jaar gespreid wordt. Het creativiteitsprogramma richt zich op zowel het individu als ook op het gehele team en het bedrijf. De intervallen van de creatieve trainingsdagen zorgen ervoor dat de opgedane kennis kan beklijven. 

Hoe creëert u een Creatieve Attitude binnen uw organisatie?

Een creatieve attitude betekent niets anders dan open staan voor nieuwe ideeën. Aan de hand van een serie effectieve doe- en denkoefeningen leren deelnemers hoe vast ze eigenlijk zitten in bestaande denkpatronen. Maar ook leert Hopp! Kreativ uw team juiste nieuwe gewoontes aan te nemen, gericht op concreet haalbare doelstellingen binnen uw bedrijf. Zoals;

  1. structureel uitstellen van oordeel
  2. alternatieve ideeën blijven zoeken
  3. constructief communiceren
  4. ideeën herkennen waar energie in zit


Het resultaat van een creatieve attitude komt tot uiting in:

  • Flow op individueel en teamniveau
  • Een hogere motivatie
  • Betere bedrijfsresultaten
  • Tevreden werknemers
  • Een wakker team

 

Na een creativiteitssessie vervallen we maar al te graag in oude patronen. Daarom verspreidt Hopp! Kreativ het bouwen aan een creatieve attitude over een heel jaar. Elk kwartaal komen we een dag terug op de gemaakte afspraken op teamniveau en evolueren we de resultaten en de verbeterpunten. Altijd gericht op de vooraf gestelde doelstellingen binnen uw team of organisatie.

 

 

r-post_it_poster2.JPG