img_3

 

 

 

 

Interim Copywriter of Tekstschrijver nodig?

Zoekt u een interim tekstschrijver, SEO-schrijver of copywriter? Hans den Dikken wordt regelmatig ingezet als tijdelijke tekstschrijver of communicatiemedewerker. Zowel binnen bedrijven, onderwijsinstellingen als reclamebureaus.

Doe de Communicatie Check!

Regelmatig huren organisaties me in om een dag een communicatie check of tekstcheck te verzorgen. Samen met de opdrachtgever bepalen we de prioriteiten voor deze dag. Standaardbrieven, offertebrieven , webteksten  passeren onder andere de revue.   Ik maak ze scherper en weer up to date. Gericht op betere resultaten en hogere respons.

Interim SEO schrijver nodig?

Met het tijdelijk inhuren van Hans den Dikken haalt u meer dan alleen een copywriter in huis. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van creatief denken,  copywriting en SEO-schrijven kunt u ook uw Social Media Content door mij op de rit laten zetten en laten beheren.  SEO-schrijven en Social Media Content Beheer zijn nauw met elkaar verbonden. Het maakt uw organisatie niet alleen zichtbaarder op het internet, maar het zorgt ook voor nieuwe verbindingen met nieuwe afnemers en doelgroepen. Die verbinding leg ik graag voor u!

r-Hans-den-Dikken

Uw Social Media Content Beheer in vertrouwde handen