Illustratie 1Blog Hopp! Kreativ

Dit is mijn podium. Hier treed ik op. Met rake verhalen over woorden, creativiteit en alles wat er tussen zit. Maar ook over motivatie, lef en passie. Want dat zijn de terreinen waar ik me mee bezig houd. En dat is wat ik door wil geven. Ik wens u veel plezier en inspiratie toe!

Blog-archief

  1. 2013
hans

Hans den Dikken

Als creatieve copywriter en facilitator in creatief denken werk ik vanuit Nederland en Noorwegen. Maar eigenlijk ben ik vooral een allround comminicator. Ik houd ervan om diep in materie te duiken en deze te verbinden met een context. Ad hoc of projectmatig. Het gaat om aanvoelen wat nodig is. Om vervolgens aan te reiken waar behoefte aan is. Aangenaam!

Op mijn blogpagina treft u twee soorten blogs. Blog Hopp gaat over Hopp-activiteiten. Blog Hans gaat vooral over Grenzeloos Vaderen. Maar professioneel blog ik ondermeer ook voor BREEDVELD Mobiele Wandsystemen. Veel leesplezier

 

Sterke kanten:

  • Een verhelderaar
  • Een verbinder
  • Een bruggenbouwer
  • Recht door zee
  • Ideeënman
  • Schepper 
  • Gepassioneerd schrijver
  • Ziet altijd mogelijkheden
  • Realistisch en positief